Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mami cila ka qenë dita më e bukur e jetës tënde?

Mami cila ka qenë dita më e bukur e jetës tënde?

Kur të më pyes femija im: ”Mami cila ka qenë dita më e bukur e jetës tënde?”
Unë do ti përgjigjem: ”Janë tre.!
E para ka qenë kur kuptova që ishe brenda meje.
E dyta, kur më në fund arrita të të shtrëngoja në krahët e mi.
Dhe e treta është tani. Të të shoh këtu përpara meje, më bën të ndihem krenare që të mund të them, që sot ashtu si dhe nesër dhe përgjithmonë, do të jetë dita më e bukur e jetës time. Sepse dita më e bukur për mua je TI

(Visited 188 times, 1 visits today)
Top