Sexta-feira, 24/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij

Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij

Ka thene i derguari meshire per te gjitha botet, Muhammedi -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te dhe familjen e tij-:
“Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij”.
Transmeton imam Buhariu dhe Muslimi -Allahu i meshirofte-!
“Me te vertete mallkuesit nuk do te jene deshmitare dhe as ndermjetesues ne Diten e Kijametit”.
Transmeton imam Muslimi -Allahu e meshirofte-!

(Visited 206 times, 1 visits today)