Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Magjistarja që deshi t’i ikë institutit për urdhërim në të mirë në Saudi

Magjistarja që deshi t’i ikë institutit për urdhërim në të mirë në Saudi

arabia saudite

— Gazeta saudite: “Ukadh” njofton se Instituti i urdhërimit për të mirë dhe ndalimit nga e keqja këto ditë kishte marrë informata se në Medinën e Ndritshme ishte një grua magjistare me prejardhje afrikane. 

— Ata menjëherë u drejtuan tek shtëpia e saj e cila po jetonte në një banesë katër katëshe. Kur hynë në dhomë e gjetën të çveshur tërësisht duke refuzuar urdhërat e këtyre hoxhallarëve të nderuar për tu mbuluar dhe dorëzuar tek ta. Pastaj ajo përmes exhinëve arriti të fluturojë dhe të zhduket nga apartamenti i saj duke u fshehur prej syve të tyre.

— Me të shpejt burrat e rrethuan banesën dhe filluan të kontrollonin çdo apartament. Pas pak një burrë vendas duke bërtitur doli nga apartamenti i tij i cili pohonte se një grua ishte futur në apartament dhe e çveshur qëndronte në shtrat me fëmijët e tij.

— Grupi u drejtua në vendin e ngjarjes dhe me tu futur në dhomë filluan të thërrasin ezanin me zë të lartë dhe të këndonin Ajetu Kursinë (tesbi dovën. Sh.p.) me çrast u shtang kjo magjistare dhe u detyrua të vishej dhe të dorëzohej para burrave të këtij Instituti.

–Pas këtij rasti ata arritën deri tek arrestimi i një rrjeti grash që merreshin me këto punë të ndaluara të numri itë cilave arriti 21 bashkë me këtë të parën.

Përshtati: Lulzim Susuri
15.10.2012

@include "";