Quinta-feira, 17/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Magjia mund te shkaktoje semundje si sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve, kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve , ekzemë psoriasisin

Magjia mund te shkaktoje semundje si sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve, kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve , ekzemë psoriasisin

Magjia mund te shkaktoje semundje si sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve, kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve , ekzemë psoriasisin

Problemet në shëndet

Magjia mund të shkaktojë shqetësime të rënda shëndetësore. Ne kemi përmendur sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve. Mund gjithashtu të shkaktojë kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve dhe ekzemë ,psoriasisin, sipas dijes time është vetëm për shkak të magjisë.
Mjekët nuk e kuptojnë mekanizmin e saj dhe nuk kanë trajtim të duhur për të.

Përgjigjet mjekësore janë:
• “Asgjë e parregullt në trup, gjithçka është në rregull”. Por personi vazhdon të vuajë.
• “Ka një problem, por ne nuk kemi parë një të tillë kurrë.”
• “Është stresi”, dhe ata përshkruajnë droga antidepressant që nxisin një problem tjetër, pa zgjidhjen e atë të mëparshmin .
• “Ju keni sëmundje të tillë apo të këtillë, por ne nuk e kuptojmë se si erdhi deri te kjo.”
• Në të gjitha rastet, nuk ka asnjë trajtim ose trajtimi nuk është efektiv.

(Visited 128 times, 1 visits today)
Top