Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Magjia e prishjes se marteses

Magjia e prishjes se marteses
Magjia e prishjes se marteses

Si plotesohet magjia e prishjes se marteses?

Shkon njeriu dinak I urryer tek magjistari I ndyre e kërkon prej tij ti bëj magji vajzes se filanit qe të mos marrtohet.e kërkon magjistari emrin e personit ose nenes se tij ose te saj dhe ndonjë shenjë prej saj .Pastaj I bën magji dhe ia cakton këtë magji ne një ose shumë xhinde.Dhe shkon xhindi dhe e ndjek këtë grua gjersa gjen rastin e hyn tek ajo ne një nga këto raste.
Frike e madhe
Nevriklleku I madh
Mosperkujtim I Allahut
Ndjekja e pesheve ose veprimi I gjynaheve

Xhindi është ndermjet dy gjendjeve
Ose hyn tek gruaja dhe e bën atë qe most e doje asnjë person për bashkeshort nga ata qe e kërkojnë për grua ose fejese dhe ajo I refuzon ato.
Ose nuk mundet te futet dhe I shkakton asaj magjine e imagjinimit duke qëndruar jashtë saj ose e ngacmon me vesvese dhe bën burrin ose gruan te mendoje se bashkeshorti(ja) I saj është I shëmtuar.I bën vonesë burrit për këtë po kështu I bën vonesë dhe gruas.E shikon çdo burrë qe shkon për fejese ajo e refuzon porse ne filim bie dakort e pastaj pas disa ditesh I kthehet mendja e kjo është vesves I shejtanit për te.
Ne rastet e fort atë magjise burri qe do të fejohet me te para se te hyjë ne deren e shtepise se saj ndjen ngushtim gjoksi dhe I nxihet jeta para hyrjes se tij sikur është ne burg I duket e nuk ktheht me përsëri gjatë kësaj kohe xhindi I bëhet shkak gruas për dhimbje kokë here pas here.

Shenjat e kësaj magjie

Dhembje kokë here pas here e nuk mbaron me marrjen e preparataeve mjeksore
Ngushtim I fortë I gjoksit sidomos mbas ikindise gjer ne mesnate
Shikimi I te fejuarit me një pamje te shemtruar
Shtimi I mendimeve humbja e mendjes
Shqtesime gjatë gjumit
Ndonjehere ka dhimbje te perhershme ne bark
Dhimbje te pjeses se poshtme kurizore.

Mjekimi I magjise se prishjes se marteses

I lexon kuran nga libri I Allahut e nëse rrëzohet flet xhindi punon me te siç thame me lart.
Nëse nuk rrëzohet por ndien ndryshim ne trup I thua te veproje si me poshtë
Të fail namzin ne kohën e duhur
Most e degjoje shumë muzikë dhe kenge
Të jetë me abdes gjithë ditën dhe para gjumit dhe te lexoje ajetin 255 te sures bekare

Leximi I lutjeve para gjumit
Degjimi I ajetit 255 çdo një ore ne ditë
Po kështu suret e fundit Ihlas Felak Nas
I lexon ne ujë kuran dhe lahet një here ne çdo tre ditë
Thotë ne mëngjes dhe mbrëmje lutjet e duhura
E zbaton këto gjithmonë ose për një muaj e do jetë midis dy gjendjeve inshallah
1) OSE SHENJAT janë zhdukur e është sheruar sëmundja e magjia është prish
Ose janë shtuar dhimbjet e janë forcuar shenjat ne këtë rast do të rrëzohet e vazhdon si me lart.

 

(Visited 855 times, 1 visits today)