Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Magjia dhe fushat ku ndikon magjia

Magjia dhe fushat ku ndikon magjia

Magjia

Magjia eshte shirk i madh dhe personi del prej fese.(sqarim se pse thuhet keshtu)

Qe personi te bej magji duhet te lidhet me xhindet, dhe nje nga kushtet e xhindeve qe te ndihmojn qe te besh magji eshte qe te djegesh kur’anin, tu besh sexhde atyre, ne fjale te tjera te besh SHIRK!!! apo KUFR te madh.
Tek Magjia eshte shirk i madh dhe personi del prej fese nuk perjashtohen ata persona qe per qellime te mira apo te keqia shkojn tek magjistaret All-llahu na ruajt.

Fushat ku ndikon magjia.

  • Vrasje (pra magjia mund te behet sebep qe personi te vdese)
  • Ndarje (mund te ndahet burri nga gruaja dhe anasjelltas)
  • Aborte
  • Lendime nga me te ndryshmet
  • Semundje te pasherueshme
  • Cmendje
  • Ndalon te bjeri shi ne token e fqinjit.

Dhe shume lloje te tjera demesh por me e keqa eshte se personin qe e ka prekur magjia nuk e beson njeri.
Magjistari eshte njeri i prishur dhe ata qe shkojn tek keta jane kriminela.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Top