Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MADHERIMI (tes’bihu), është shpëtim nga shkatërrimi, zgjidhje e shqetësimeve, lehtesim i problemeve

MADHERIMI (tes’bihu), është shpëtim nga shkatërrimi, zgjidhje e shqetësimeve, lehtesim i problemeve

( Çohu dhe MADHERO, Allahun! )

Lexo fjalën e Allahut, tregon për Junusin alejhis-selam:

فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ . لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ

“Po mos ta kishte madhëruar Allahun, do të mbetej në barkun e tij (peshkut) deri në ditën që ngrihen.”

MADHERIMI (tes’bihu), është shpëtim nga shkatërrimi, zgjidhje e shqetësimeve, lehtesim i problemeve.

(Çohu, MADHERO ALLAHUN, mos rri ne “barkun” e problemeve, derteve, shqetësimeve gajleve…)

Mos i lësho nga goja këto dy fjalë:

1. SUBHANALLAHI VE BI HAMDIHI; dhe
2. SUBHANALLAHIL ADHIM.

(PERSHTATJE)

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top