Quarta-feira’, 28/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ma bën hallall…

Ma bën hallall…

Ma bën hallall…

Kur të hidhërojë pa të drejtë,

Kur të ndihesh keq e të lë vetë,

Kur të bëjë ndonjë gjë që nuk duhet,

Kur të them ndonjë fjalë që nuk thuhet,

Kur gabimin tim nuk e pranojë,

Kur ndonjëherë të ofendojë,

Kur nuk të përkrahë atëherë kur duhet,

Kur të lë vetë atëherë kur s’duhet,

Kur ndoshta t’i mund të më urresh,

Kur ndoshta nuk do të më shohësh,

Kur për mua ke nevojë,

E unë dhimbje të shkaktojë,

Kur unë e teprojë me sjelljen time,

Ma bën hallall për të gjitha ato gabime.

”Dhe që e frenojnë mllefin, që ua falin (të keqen) njerëzve, e All-llahu i do bamirësit.” (Ali Imran, 134).

”E kush fal dhe pajtohet, e ka shpërblimin tek Allahu.” (Esh-Shura, 40).

(Visited 163 times, 1 visits today)
Top