Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

LUTU PËR ATË QË E DONË!!

LUTU PËR ATË QË E DONË!!

dobite e lutjes

 

Kur e donë një njeri.. mos i dhuro poezi dashurie!!

 

E as fjalë romantike, dhe lule të kuqe dhe dhurata të shtrenjta!

 

E as mos i vizato atij një zemër dhe në mesin e saj emrin tënd dhe të tij!

 

Mirëpo..

 

Ngriti duart kaq qielli në mesin e natës dhe thuaj:

 

Zoti im, e dua këtë rob nga robërit e Tu!

 

Lehtësoja atij adhurimet dhe largoje nga të bërit gjynahe!

 

Largoje nga zjarri i Xhehenemit dhe bëje prej banorëve të Xhenetit!

 

Furnizoje me çdo mirësi, dhe fale nga gjynahet që i ka bërë më herët dhe që do t’i bën më vonë, Ti je Mëshirues dhe Ai që i falë mëkatet!

 

Zoti im, unë e dua dhe mos më privo nga dashuria e tij, dhe mundësoma që ta shijojmë lumturinë së bashku ne të dy, në dynja dhe ahiret!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top