Domingo, 7/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutu ,lexo dhe beji keto

Lutu ,lexo dhe beji keto

Ne duhet ta praktikojme vazhdimisht lutjen drejtuar Allahut, sepse lutja e mire na afron me Allahun dhe na mbron nga shejtani i mallkuar.

Transmetohet nga Pejgamberi alejhisselam se ka thënë: Kush e lexon ajetin e Kursisë në një natë, do jetë nën mbrojtjen e Allahut dhe nuk do t’i afrohet shejtani deri në agim.

Mos flej para se ta falesh vitrin.
Merr abdest para gjumit dhe thuaji lutjet para gjumit do jesh i mbrojtur me lejen e Allahut nga shejtani i mallkuar ne shume gjendje gjate gjumit.

(Visited 117 times, 1 visits today)
Top