Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutu kundër këtyre të paturpshmëve që bëjnë gjynahe haptazi! Ajo cka beri dhe ndodhi eshte e mahnitshme

Lutu kundër këtyre të paturpshmëve që bëjnë gjynahe haptazi! Ajo cka beri dhe ndodhi eshte e mahnitshme

Tregohet se një njeri u ishte bashkuar një grupi njerëzish të devotshëm dhe derisa ishte në shoqërinë e tyre, i bie të kalojë pranë një grupi njerëzish që pinin e këndonin, ndërsa ky i thotë njërit prej të devotshmëve: “O zotëriu im! Lutu kundër këtyre të paturpshmëve që bëjnë gjynahe haptazi!” Ai tha: “O Allah! Ashtu siç i ke gëzuar në dunja, gëzoji edhe në ahiret!” U çudit njeriu me lutjen e të devotshmit. Por, nuk kaloi shumë kohë, veçse u udhëzua secili prej tyre dhe u përmirësua gjendje e tyre. ALLAHU EKBER! Prandaj mos e zhvlerëso duanë dhe mos u lut për muslimanët veçse për hajr. * O Allah! Ti që i ke në Dorën Tënde zemrat tona, na i përforco ato në fenë Tënde.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Top