Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore:

“Allahumme rahmeteke erxhu. Ue la tekilni ila
nefsi tarfete ajn. Ue aslih li she’ni kul-lehu. La ilahe il-la ente.”

“O Zoti im! Mëshirën Tënde shpresoj. Mos më lër t’i mbështetem vetes sime as sa hap e mbyll sytë! M’i rregullo
të gjitha çështjet e mia! Nuk ka të adhuruar tjetër përveç Teje.”

(Visited 346 times, 2 visits today)
Top