Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutjet e Musait (alejhi selam)

Lutjet e Musait (alejhi selam)

““Zoti im, çfarëdo dhuntie që të më japësh, unë jam nevojtar!”
Kasas 24.
“O Zot, unë i bëra krim vetes, më fal! Dhe ia fali, se Ai me të vërtetë fal dhe është i Gjithëmëshirshëm. O Zot, pasha dhuntinë që më ke dhënë, kurrë më nuk do t’i dal në ndihmë mëkatarëve.” (Kasas, 16-17)
“ O Zoti im, ma zgjëro krahërorin tim, dhe ma lehtëso punën time! Zgjidhma nyjen në gjuhën time, të kuptojnë fjalën time, dhe më jep një ndihmës nga familja ime, Harunin vëllaun tim!”. (Ta-ha, 23-50)

Lutjet e Musait (alejhi selam)

(Visited 294 times, 1 visits today)