Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutjet e ditës

Lutjet e ditës

Lutjet e ditës

O Allahu im, më bëj mua prej atyre që kur t’i shikosh i mëshiron, kur t’i dëgjosh lutjet e tyre i përgjigjesh!

O Allahu im, më furnizo mua me dhuratën që nuk i mungon falënderimi im dhe mos ma largo mua dhuntinë e të bërit durim!

“Zoti ynë, vetëm Ty të jemi mbështetur, vetëm nga Ti jemi kthyer dhe vetëm te Ti është e ardhmja!” (Mumtehine: 4)

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 172 times, 1 visits today)