Sexta-feira, 21/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje shqip per shkaterrimin e sihrit te ndarjes se bashkshorteve ( moslindje,ndarje ,mosmartese,abort)

Lutje shqip per shkaterrimin e sihrit te ndarjes se bashkshorteve ( moslindje,ndarje ,mosmartese,abort)

O Zot, prishe magjinë e ndarjes së bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e shkurorëzimit.
O Zot, prishe magjinë e shkurorëzimit, ndarjes dhe urrejtjes. O Zot, prishe magjinë e urrejtjes. O Zot, bëje magjinë e shkurorëzimit shtim në dashuri.
O Zot, bëje magjinë e ndarjes së bashkëshortëve shtim në dashuri mes tyre.
O Zot, prishe magjinë e dashurisë. O Zot, prishe magjinë e dashurisë së ndaluar. O Zot, prishe magjinë e zinasë.
O Zot, prishe magjinë e rënies në zina. O Zot, prishe magjinë e nënshtrimit, përfitimit dhe dashurisë. O Zot, prishe çdo magji në zemër. O Zot, prishe nyjen e dashurisë.
O Zot, prishe magjinë e shkatërrimit të martesës. O Zot, prishe magjinë e vajzërisë (beqarisë).
O Zot, prishe magjinë e ndryshimit të bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e xhinëve. O Zot, prishe magjinë e të dashuruarit. O Zot, prishe magjinë e të dashuruarit nga xhinët. O Zot, prishe magjinë e sëmundjes. O Zot, prishe magjinë e kancerit. O Zot, prishe magjinë e çmendurisë.
O Zot, prishe magjinë e vesveseve. O Zot, prishe magjinë e moslindjes. O Zot, prishe magjinë e dështimit të fëmijës. O Zot, prishe magjinë e shterpësisë. O Zot, prishe magjinë e gjakderdhjes.
O Zot, zgjidhe çdo nyje në mitër.O Zot, zgjidhi të gjitha nyjet. O Zot, digji të gjitha nyjet dhe pengesat në mitër. O Zot, prishe magjinë mes bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e urrejtjes.

(Visited 433 times, 1 visits today)
Top