Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje shqip per sherimin e mesyshi dhe hasedi (identifikim dhe sherim)

Lutje shqip per sherimin e mesyshi dhe hasedi (identifikim dhe sherim)

O Allah na shero nga mesyshi dhe hasedi.
O Allah largoje prej nesh dhimbjen e kokes nga mesyshi dhe hasedi.
O Allah largoje cdo semundje dhe mundim te shkaktuar nga mesysh dhe hasedi.
O Allah largoje prej nesh dhimbjen shkaku i mesyshit.
O Allah largoje prej gjoksit mesyshin dhe hasedin.
O Allah largoje pren nesh cdo mesysh dhe hased nga biznesi ,tregtia,
O Allah largoje prej nesh cdo mesysh dhe hased prej shtepise,prej vetures,prej kopshtet,prej tokave,dhuratat,nga familja,femijet apo te afermit.
O Allah bej qe telargohet prej nesh cdo mesysh dhe hased nga prinderit,vellezrit,motrat,te afermit,fqinjte,shoket dhe shoqet,koleget,shoket dhe shoqet e klases,koleget e fakultetit.
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite nga njerezit dhe xhinet.

O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne dashuri ndaj prinderit,familjes, vellezerve,motrave.
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne te qenurit i gezuar, i lumtur, me sjellje te mira ndaj njerezve,
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne te pasurit energji,force,fuqi, ne te qenurit i shendetshem.
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne biznes, ne te ardhurat financiar, ne rrizk,
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne veshje, bukuri te trupit,bukuri te fytyres,sjellje te mire,per zerin e bukur,te folurit rrjedhshem,ne ligjerim,ne debat,ne elokuence e te folurit.
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite duke bere namaz,ne te lexuarit Kuran, ne sadaka, ne vepra te mira, duke u larguar nga mekatet,ne keshilla, urdherim per te mire dhe largim nga e keqja,
O Allah largoje cdo mesysh dhe hased qe na ka godite ne mencuri, zgjuarsi,urtesi, ne dije, ne memorie, ne te kuptuarit e gjerave,ne te analizuarit , ne te menduarit dhe ruajtjen mend te mesimeve.
Thuaji keto lutje cdo dite dhe aty ku mendon qe je i goditu me shume e perserit lutjen me shume se 1 here (3 here, 5 ose 7 e me teper)

(Visited 2,191 times, 2 visits today)