Sábado, 4/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje shqip per prishjen e magjise qe ka te bej me familjen

Lutje shqip per prishjen e magjise qe ka te bej me familjen

O Zot, nuk bëhet magjia pos me lejen dhe dijen Tënde dhe nuk prishet ndryshe pos me lejen dhe fuqinë Tënde, O Zot, prishi të gjitha magjitë, O Zot, prishi të gjitha magjitë, të fshehta e të forta, të vjetra e të reja, O Zot, prishi magjitë që janë shumuar tek ta, o Zot prishi magjitë e shumta që janë të llojllojshme tek ta, O Zot, prishi magjitë e familjeve,

o Zot rishe magjinë e ndarjes së familjeve, o Zot prishe magjinë e shkatërrimit të familjeve, O Zot, prishe magjinë e të afërmve, O Zot, prishe magjinë e të afërmve, o Zot prishe çdo magji prej të afërmve,

O Zot, prishe çdo magji që ata e trashëguan, o Zot prishe çdo magji që e trashëguan fëmijët nga baballarët, nënat dhe gjyshërit , O Zot, prishe çdo magji të zgjatur,

O Zot, prishe çdo magji të zgjatur, O Zot, prishi magjitë e pagjumësisë, o Zot prishi magjitë e dështimit, o Zot prishi magjitë e dështimit , O Zot, prishe çdo magji që ia shkatërron dijen,

Thuani keto lutje cdo kush mendon se eshte goditur nga magjia (qe ka lidhje me familjen apo dijen)

Thuani me qindra here ne dite , cdo dite.

(Visited 199 times, 1 visits today)
Top