Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje shqip per identifikimin dhe sherimin e cdo mesyshi dhe hasedi (Thuaji shpesh keto lutje dhe cdo dite)

Lutje shqip per identifikimin dhe sherimin e cdo mesyshi dhe hasedi (Thuaji shpesh keto lutje dhe cdo dite)

O Allah na shero nga mesyshi dhe hasedi.
O Allah largoje prej nesh dhimbjen e kokes nga mesyshi dhe hasedi.
O Allah largoje cdo semundje dhe mundim te shkaktuar nga mesysh dhe hasedi.
O Allah largoje prej nesh dhimbjen shkaku i mesyshit.
O Allah largoje prej gjoksit mesyshin dhe hasedin.
O Allah largoje pren nesh cdo mesysh dhe hased nga biznesi ,tregtia,
O Allah largoje prej nesh cdo mesysh dhe hased prej shtepise,prej vetures,prej kopshtet,prej tokave,dhuratat,nga familja,femijet apo te afermit.
O Allah bej qe telargohet prej nesh cdo mesysh dhe hased nga prinderit,vellezrit,motrat,te afermit,fqinjte,shoket dhe shoqet,koleget,shoket dhe shoqet e klases,koleget e fakultetit.
O Allah largoje cdo mesysh qe na ka godite nga njerezit dhe xhinet.

(Visited 1,350 times, 1 visits today)