Segunda-feira, 5/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Lutje që të këndjellë

Lutje që të këndjellë

lutje kendjelle

Lutje që të këndjellë
??? ????? ??? ???????? ?????????? ???????????? ???????? ??? ??????? ??????? ?? ??? ????????? ????? ???????? ???????? ??????
Ja Hajju ja Kajjumu bi rahmetike estegithu aslih li she`ni kul-lehu ve la tekilni ila nefsi tarfete ajnin.

O i Gjallë përgjithmonë, O Mbikëqyrës i çdo gjëje, me mëshirën Tënde kërkoj ndihmë, ma përmirëso tërë gjendjen time dhe mos më lë të mbështetem në veten time, as sa një lëvizje e syrit.

Sahih sipas Hakim, e ka pëlqyer edhe Dhehebiu 1/545. Shih “Sahihut-tergib vet-terhib” 1/273.

Tags: