Quinta-feira, 22/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje qe kemi nevoje sot shume

Lutje qe kemi nevoje sot shume

O Allah, na jep femije te hajrit.

O Allah na i permiso bashkshorti(e)n.

O Allah, na shto dije te dobishme.

O Allah, na mundeso me i la borxhet.

O Allah, na furnizo me furnizim te gjere.

O Allah, na shero nga cdo mesysh,hased apo magji e semundje qe jemi te goditur.

O Allah,na udhezo ne rruge te drejte.

O Allah,na jep rehati ne familjet tona.

O Allah, na i fal gjunahet te medha dhe te vogla.

O Allah, na jep Xhenetin.

(Visited 562 times, 1 visits today)
Top