Segunda-feira, 17/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje që Allahu me ta bërë tërë trupin dritë

Lutje që Allahu me ta bërë tërë trupin dritë

 

O Allah! Bëj dritë në zemrën time, dritë në varrin tim, dritë para meje, dritë pas meje, dritë në të djathtën time, dritë në të majtën time, dritë mbi mua, dritë poshtë meje, dritë në dëgjimin tim, dritë në shikimin tim, dritë në flokët e mi, dritë në lëkurën time, dritë në mishin tim, dritë në gjakun tim dhe dritë në kockat e mia. O Allah! Më bëj të kuptoj rëndësinë e dritës, më dhuro dritë dhe më bëj mua dritë!

(Visited 733 times, 1 visits today)
Top