Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje profetike

Lutje profetike

“Allahu im, kërkoj mbrojtje prej Teje që mos të humbi dhe mos të më humbë ndokush, që mos të rrëshqas ose të më rrëshqet ndokush, që mos të bëhet padrejtësi dhe mos t’i bëjë kujt padrejtësi dhe që mos të sillem në mënyrë injorante ndaj ndokujt e as mos të sillet ndokush ndaj meje në mënyrë injorante”.

Transmeton Ebu Davudi

(Visited 117 times, 1 visits today)
Top