Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje profetike për ruajtje nga sëmundjet

Lutje profetike për ruajtje nga sëmundjet

– “O Allah më mbroj nga pamundësia, përtacia, friksimi, kopracia, pelqëria, vrazhdësia, pakujdesia, varfëria, poshtrimi, mospasja, më mbroj nga fukarallëku, kufri, mëkati, përçarja, dyftyrësia, syefaqësia, mburja me veten, më mbro nga të shurdhëruarit, memecllëku, çmenduria, këputja e pjesëve të trupit, lebroza dhe sëmundjet e këqija”

(Visited 545 times, 1 visits today)
Top