Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje profetike (lutje e Muhamedit alejhi selam)

Lutje profetike (lutje e Muhamedit alejhi selam)

O Zot më ndihmo mua, e mos kundër mua, më ndihmo mua e mos kundër mua,
lëshoi belatë mbi armiqtë e mi e jo mbi mua, më udhëzo mua, ma bën të lehtë udhëzimin,
më ndihmo mua ndaj atij që e tepron kundër meje, o Zot më bën të jem falenderues ndaj
Teje, përkujtues i Yti, të friksohem vetëm nga Ti, të të nënshtrohem vetëm Ty, të të
respektoj vetëm Ty, të të dorëzohem vetëm Ty, o Zot pranoje pendimin tim, mi laj mëkatet
e mia, pranoi lutjet e mia, më forco mua në dunja dhe në varr, udhëzoje zemrën time,
gjuhën time bërë të flas çdo herë ku duhet, nxire zilin nga zemra ime”.74

(Visited 293 times, 1 visits today)