Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Lutje per te semuretLutje per te semuret

Lutje per te semuret:

” Allahu im, Zot i gjithesis, largoje semundjen dhe me shero, Ti je Sherues, nuk ka sherim perveq sherimit Tend qe nuk le pasoja. ”