Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per shkaterrimin e sihrit te dashurise ose ndarjes se cifteve (zakonisht i bejne ciftet me pavetdije, ose te rinjte) Thuani lutjet cdo dite

Lutje per shkaterrimin e sihrit te dashurise ose ndarjes se cifteve (zakonisht i bejne ciftet me pavetdije, ose te rinjte) Thuani lutjet cdo dite

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, i hapur dhe i fshehtë. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, o Ti që je Një i Vetëm në pushtetin dhe sundimin tënd dhe je veçuar me madhështi dhe fuqi absolute.

Krijove e urdhërove, Ti nuk zhdukesh kurrë, nuk mungon e as nuk përfundon. Ti ekziston me Qenien Tënde, Lavdëruar qofsh, Ti je i Vetmi, i Madhërishëm në Lartmadhërinë e Tij, i Gjithëdijshëm me gjendjet e xhinëve dhe njerëzve, i Madh dhe i Lartësuar, Njohës i gjithçkaje, Lavdëruar qofsh, ti je Madhështori. Të falënderojmë o Zot me falënderimin e pejgamberëve, njerëzve të afërt e të mirë, dhe engjëjve të afërt.

O Zot, të falënderojmë ashtu siç pëlqen të dëgjosh nga robërit e Tu. O Zot, të falënderojmë me falënderime të shumta.
O Zot, bekoje robin dhe pejgamberin tënd Muhamedin alejhissalatu vesselam, dhe shokët e tij të mirë e të pastër.
O Zot, Ti je më i Madhi. O Zot, Ti je më i Madhi. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi. O Zot, ne të lavdërojmë në mëngjes e në mbrëmje.
O Zot, Ti je Njohësi i të gjitha çështjeve. O Zot, Ti je Ai që zbrite librin, i urdhëron retë, i mposht kundërshtarët, e dënimi Yt është i ashpër.

O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot, Ti je Ai që zbrite librin, i urdhëron retë, i mposht kundërshtarët, e ndëshkimi Yt është i rreptë.
O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre, O Zot, mposhti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot, vriti të gjithë ata, O Zot, mos e lë asnjë prej tyre.
O Zot, vriti të gjithë magjistarët dhe ndihmësit e tyre. O Zot,tek Ti kërkojmë strehim nga e keqja e tyre.
O Zot, prej Teje kërkojmë mbrojtje nga sihri dhe nyja e tyre, o i Fortë, i Gjihtëfuqishëm. O Zot, prej Teje kërkojmë mbrojtje nga sihri dhe nyja e tyre. O Zot, zbrit tek ta dënimin e ashpër, O Zot, zbrit tek ta dënimin e ashpër, i cili nuk mund të zmbrapset dhe të cilin nuk mund ta largojë askush.

O Zot, shkatërroje më të fortin prej tyre, o Zot, shkatërroje më dinakun, më të madhin dhe më të fshehtin prej tyre.
O Zot, shkatërroje më të dijshmin me sihr dhe më të fortin. O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë, O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë, O Zot, shkatërroje secilin tiran kokëfortë dhe çdo djall arrogant, rebel.
O Zot, shkatërroje secilin që i sulmon me sihr robërit e Tu, o Zot, vriti që të gjithë ata, pasi ata janë të paaftë karshi Teje.
O Zot, shkatërroje çdo xhin magjistar i cili i vërsulet robërve Tu. O Zot, prej Teje kërkojmë strehim nga e keqja e tyre. O Zot, shkatërroje secilin që i sulmon me sihr robërit e Tu.
O Zot, vriti që të gjithë ata dhe mos e lë asnjërin prej tyre, pasi ata janë të paaftë karshi Teje.

O Zot, shkatërroji ata ashtu siç e shkatërrove popullin Ad dhe Themud. O Zot, shkatërroji ata ashtu siç e shkatërrove popullin e Lutit. O Zot, goditi ata me gurë, O Zot, goditi ata me gurë, O Zot, goditi ata me gurë. O Zot, goditi ata me gurë të pjekur nga balta.
O Zot, dërgoju atyre një erë të furishme. O Zot, dërgoju atyre një erë të furishme në një ditë tragjike të vazhdueshme.

O Zot, bëji ata sikur trungje të shkulura hurmash. O Zot, shkatërroji ata me një ulërimë të tmerrshme. O Zot, mos le asnjë gjurmë të tyre.
O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu. O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm dhe ndëshkimin tënd të ashpër. O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu.
O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu. O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm dhe ndëshkimin tënd të ashpër. O Zot, dërgoju atyre një ushtri Tënde, dhe engjëj Tu, ashtu që ta shijojnë dënimin e dhembshëm, e t’i godasin në fytyrë e në shpinë.

O Zot, bëje që ta shijojnë dënimin e dhembshëm. O Zot, zbrit tek ta dënim nga qielli. O Zot, fundosi me ujë ashtu siç e dënove popullin e faraonit. O Zot, dërgoju atyre yjet që shpojnë terrin, meteorë të zjarrtë, dhe stuhi shkatërruese.
O Zot, zbrit tek ta dënimin tënd të dhembshëm. O Zot, dridhi ata me një dridhje të fortë dhe mallkoji me një mallkim të madh.
O Zot, vrite secilin që bën magji dhe secilin që ka kaluar çdo kufi, dhe i mohon me kryeneçësi ajetet Tua. O Zot, ngarkoje atë me dënime të rënda.
O Zot, bëji yjet predha që t’i godasin ata, zekumin bëja ushqimin e tyre, dhe jepu të pinë ujë të vluar.

O Zot, fut frikë në zemrat e tyre dhe tmerroji ata. Largoji nga ajo që ata e dëshirojnë. Derdh mbi kokat e tyre ujë valë dhe shkriji me të çfarë kanë në barqe, shpinat e tyre, duart e këmbët.
O Zot, digji ata me një zjarr që do t’u vijë papritur, e do t’i trullosë, kështu që nuk do të mund ta shmangin nga fytyrat dhe trupat e tyre.
O Zot, bëji ata si drithë i korrur. O Zot, derdh mbi ta dënim. O Zot, mos lë kurrë asnjë prej tyre. O Zot, derdh mbi ta dënim të dhemshëm.
O Zot, kapi ata në pritë. O Zot, bëji ata si sana e copëtuar. O Zot, vendosi në qafat, duart e këmbët e tyre zinxhirë të hekurt. O Zot, dënoje secilin që ia kthen shpinën të vërtetës dhe është arrogant, që bën zili, lidh nyje dhe bën magji.

O Zot, dridhe tokën nën këmbët e tyre dhe dërgoju atyre dënim nga qielli, ndërprejau furnizimin. Nxiri nga fortifikatat dhe shtëpitë e tyre të nënshtruar e të poshtëruar.
O Zot, shkatërroje pushtetin e tyre, copëtoje grupin e tyre dhe prishjau armët dhe çdo gjë që e përdorin në magjitë e tyre kundër muslimanëve.

O Zot, prishe magjinë e ndarjes së bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e shkurorëzimit.

O Zot, prishe magjinë e shkurorëzimit, ndarjes dhe urrejtjes. O Zot, prishe magjinë e urrejtjes. O Zot, bëje magjinë e shkurorëzimit shtim në dashuri.
O Zot, bëje magjinë e ndarjes së bashkëshortëve shtim në dashuri mes tyre.

O Zot, prishe magjinë e dashurisë. O Zot, prishe magjinë e dashurisë së ndaluar. O Zot, prishe magjinë e zinasë.
O Zot, prishe magjinë e rënies në zina. O Zot, prishe magjinë e nënshtrimit, përfitimit dhe dashurisë. O Zot, prishe çdo magji në zemër. O Zot, prishe nyjen e dashurisë.
O Zot, prishe magjinë e shkatërrimit të martesës. O Zot, prishe magjinë e vajzërisë (beqarisë).

O Zot, prishe magjinë e ndryshimit të bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e xhinëve. O Zot, prishe magjinë e të dashuruarit. O Zot, prishe magjinë e të dashuruarit nga xhinët. O Zot, prishe magjinë e sëmundjes. O Zot, prishe magjinë e kancerit. O Zot, prishe magjinë e çmendurisë.

O Zot, prishe magjinë e vesveseve. O Zot, prishe magjinë e moslindjes. O Zot, prishe magjinë e dështimit të fëmijës. O Zot, prishe magjinë e shterpësisë. O Zot, prishe magjinë e gjakderdhjes.
O Zot, zgjidhe çdo nyje në mitër.O Zot, zgjidhi të gjitha nyjet. O Zot, digji të gjitha nyjet dhe pengesat në mitër. O Zot, prishe magjinë mes bashkëshortëve. O Zot, prishe magjinë e urrejtjes.

(Visited 620 times, 1 visits today)
Top