Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per shendet ,lutje profetike (thuaje cdo dite)

Lutje per shendet ,lutje profetike (thuaje cdo dite)

All-llahume afini fi bedeni,
All-llahume afini fi semi ,
All-llahume afini fi besari ,
La ilahe il-la ente,
All-llahume inni eudhu bike minel-kufri vel-fakri
,we eudhu bike min adhabil -kabr la ilahe il-la ente .
[O Zoti im, me jep shendet ne trupin tim,
O Zoti im, me jep shendet ne te degjuarit tim,
O Zoti im , me jep shendet ne te pamurit tim .
S’ka te adhuruar tjeter perveç Teje .
O Zoti im , kerkoj mbrojtjen Tende nga kufri ( mosbesimi ) e varferia dhe kerkoj mbrojtjen Tende nga denimi i varrit .
S’ka te adhuruar tjeter perveç Teje ].

(Visited 736 times, 1 visits today)