Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje per dhimbje ne trup ,lutje nga Muhamedi alejhi selam

Lutje per dhimbje ne trup ,lutje nga Muhamedi alejhi selam

Othman Es-Sekatij iu ankua Pejgamberit s.a.v.s. për dhembje në trup, për çka i Dërguari i All-llahut s.a.v.s. i tha që ta vejë dorën në vendin e dhembjes dhe ti thotë këto fjalë:
Bismil-lahi (3 herë)
Kërkoj mbrojtje nga All-llahu dhe Fuqia e Tij, nga fatkeqësia e asaj që më kë goditur dhe nga e cila frikësohem (fq. 77)

(Visited 269 times, 1 visits today)
Top