Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje nga suneti i Muhamedit alejhi selam , thuaje

Lutje nga suneti i Muhamedit alejhi selam , thuaje

O Allah që në dijen Tënde është e fshehta, fuqia mbi krejt krijesat, më bën të
jetoj përderisa jeta që e jetoj është e dobishme për mua, më bën të vdes kur e din se vdekja
është më e dobishme për mua, o Allah më jep frikë ndaj Teje haptas dhe fshehtas, kërkoj
prej Teje ta them të vërtetën kur jam i hidhëruar dhe i kënaqur, kërkoj mesatari në pasuri
dhe varfëri, kërkoj prej Teje begati të pandërprera, prej Teje kërkoj shkëlqim të syve të mij
që nuk ndërpritet, prej Teje kërkoj që të jem i kënaqur pas caktimit Tënd, prej Teje kërkoj
jetë të freskët pas vdekjes, kërkoj ta shijoj kënaqësinë në shikimin e fytyrës Tënde,
përmallim të takimit me Ty, pa kurëfarë pengese, e as pa kurëfarë fitne devijuese, o Allah
na zbukuro me bukurinë e imanit dhe na bën udhëzues të udhëzuar”

(Visited 431 times, 1 visits today)