Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje kundër sihrit!

Lutje kundër sihrit!

Lutje kundër sihrit!

-“‘Hasbi All-llahu ve nimel vekil ala men adhani fi xhesedi”.

”Më mjafton Allahu sa ndihmës i mirë që është kundër atyre që më lënduan në trup”

Përsërite shpesh nëse je i sëmur nga sehiri apo prekja e shejtani se ndihmon tej mas.

Allahu i Lartësuar thotë: “Ne të shpallim Kuranin që është shërim dhe mëshirë për besimtarët.” (Isra, 72). 

(Visited 1,066 times, 1 visits today)