Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Lutje e Muhammedit alejhis Selam:

Lutje e Muhammedit alejhis Selam:
lutje e Muhamedit alejhi selam
O Allah,
Me Dijen e se Fshehtes qe zoteron dhe me Fuqine qe ke per te krijuar, me jep jete aq sa ajo te jete e mire per mua dhe me jep vdekjen kur ajo te jete me e mire per mua;
O Allah, 
Me mundeso te te kem frike ne fshehtesi dhe haptazi dhe me mundeso te them te verteten ne zemerim dhe gezim;
O Allah,
Une te kerkoj te jem nikoqir ne pasuri dhe ne varferi, te kerkoj begati te pafundme dhe kenaqesi te panderprere;O Allah,
Te kerkoj te me besh te kenaqur me Fatin (Kaderin) dhe te me japesh nje jete te lehte pas vdekjes, te kerkoj te me japesh Kenaqesine e shikimit ne Fytyren Tende dhe nje mall te zjarrte per Takimin me Ty;O Allah,
Te gjitha keto te kerkoj te mi japesh pa kaluar ne ndonje veshtiresi, qe do te me demtoje dhe pa kaluar ndonje sprove, qe do te me devijoje nga Rruga e Drejte;

O Allah,
Na zbukuro me stoline e Imanit dhe na bej udhezues te udhezuar.

(Transmeton Ammar ibn Jasir)