Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutje e mëngjesit dhe e mbrëmje për shëndet

Lutje e mëngjesit dhe e mbrëmje për shëndet

Lutje e mëngjesit dhe e mbrëmjes:

All-llahume afini fi bedeni, All-llahume afini fi semْi, All-llahume afini fi besari, la ilahe il-la ente, eّudhu bike minel-kufri vel-fakri, ve eّudhu bike min adhabil-kabr, la ilahe il-la ente.

(tri herë në mëngjesë dhe tri herë në mbrëmje)

(O Zoti im, më jep shëndet në trupin tim, O Zoti im, më jep shëndet në të dëgjuarit tim, O Zoti im, më jep shëndet në të pamurit tim. S’ka të adhuruar tjetër përveç Teje. O Zoti im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga kufri (mosbesimi) e varfëria dhe kërkoj mbrojtjen Tënde nga dënimi i varrit. S’ka të adhuruar tjetër përveç Teje)

(Visited 254 times, 1 visits today)
Top