Terça-feira, 30/11/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja që thoshte profeti Muhamed kur shtrihej për të fjetur

Lutja që thoshte profeti Muhamed kur shtrihej për të fjetur

“Me emrin Tënd o Zot flemë dhe me emrin Tënd zgjohemi.
Nëse na e merr shpirtin në gjumë, tregohu i dhembshur me të. E nëse na zgjon sërish në mëngjes, kujdesu për ne siç kujdesesh për njerëzit e Tu më të dashur!”
Lutja që thoshte profeti Muhamed kur shtrihej për të fjetur.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top