Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje

Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje

Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje
“Ennij messenijed-durr-rru ve ente erhamurr-rrahiminë.”
.. أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
“vërtetë më ka kapluar plogështia dhe Ti je më i mëshirshmi i të gjithë mëshiruesve.”
(Enbija, 83)

(Visited 646 times, 1 visits today)
Top