Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për shërim dhe mbrojtje nga syri i ligë

Lutja për shërim dhe mbrojtje nga syri i ligë

Lutja për shërim dhe mbrojtje nga syri i ligë

Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit
“Ai është që krijoi shtatë qiej palë mbi palë. Në krijimin e Mëshiruesit nuk mund të shohësh ndonjë kontrast, andaj drejto shikimin se a sheh ndonjë çarje?
Mandej, herë pas here drejto shikimin, e shikimi do të kthehet te ti i përulur dhe i molisur.”
(El – Mulk, 3-4)
Dhe verseti i fundit i kaptinës El-Kalem.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top