Quarta-feira’, 8/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet

Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet

Lutja për ruajtje të familjes kur je apo janë në gurbet
“Fall-LLahu hajrun hafidha
ve huve erhamurr-Rrahiminë.”
… فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
“Allahu është ruajtësi dhe mbrojtësi më i Miri
dhe Ai është më i mëshirshmi i të gjithë mëshiruesve.”
(Jusuf, 64)

(Visited 357 times, 1 visits today)
Top