Domingo, 29/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për rrizk, paqe dhe lumturi në qytet

Lutja për rrizk, paqe dhe lumturi në qytet

Lutja për rrizk, paqe dhe lumturi në qytet
“Rabbixh’al hadhel beleden aminen,
verzuk ehlehu mineth-themerati
men amene minhum bil-lahi vel jevmil ahiri.”
… رَبِّ اجْعَلْ هَذَا بَلَداً آمِناً وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الثَّمَرَاتِ مَنْ آمَنَ مِنْهُمْ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ …
“Zoti im, bëre këtë qytet të qetë dhe të sigurt, furnizo banorët e tij me fruta (të mira),
atë që prej tyre beson në Allahun dhe Ditën e Gjykimit.”
(El-Bekare, 126)

(Visited 234 times, 1 visits today)
Top