Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

LUTJA PËR NXËNIEN E DIJES

LUTJA PËR NXËNIEN E DIJES

LUTJA PËR NXËNIEN E DIJES

Kjo lutje përmbahet në një nga ajetet e Kuranit Fisnik dhe njihet si lutja e Musait a.s. Preferohet që të thuhet kohë pas kohe gjatë lutjeve në namaz dhe jashtë namazit, kur kemi për t’u paraqitur në provime, gjykime, fjalime të ndryshme etj.

LUTJA PËR SHTIMIN E DIJES
BISMIL-LAHIR-RAHMANIR-RAHIM.

RABI SHRAHLI SADRI.
VE JESIRLI EMRI.
VAHLUL UDEKE MIN LISANI.
JEFKAHU KAVLI.

O ZOTI IM , ZGJEROMA KRAHARORIN TIM.
DHE MA LEHTËSO PUNËN TIME!
ZGJIDHMA NYJËN NË GJUHËN TIME,
TA KUPTOJNË FJALËN TIME.

Surja TAHA 25-28

LUTJA PËR SHTIMIN E DIJES.

KUL RAB-BI ZIDNI ILMA – O Zot ma zgjero dijen time.!

 

(Visited 253 times, 1 visits today)
Top