Domingo, 26/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për mëshirë dhe qetësim

Lutja për mëshirë dhe qetësim

Lutja për mëshirë dhe qetësim
“Rabbena atina min ledunke Rahmeten ve hejjië lena min emrina resheda.”
… رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَهَيِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَداً
“Zoti ynë, na jep mëshirë prej mëshirës Tënde, dhe në çështjet tona na pajis udhëzim.”
(El-Kehf, 10)

(Visited 167 times, 1 visits today)
Top