Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për lehtësim të çështjeve

Lutja për lehtësim të çështjeve

Lutja për lehtësim të çështjeve
“Rabishrah lij sadrij.
Ve jessir lij emrij.”
… رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي . وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي .
“Zoti im, zgjero kraharorin tim.
Dhe lehtëso çështjet e mia.”
(Ta Ha, 26)

(Visited 299 times, 1 visits today)
Top