Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja për bashkëshorte të mirë, fëmijë të mirë dhe devotshmëri

Lutja për bashkëshorte të mirë, fëmijë të mirë dhe devotshmëri

Lutja për bashkëshorte të mirë, fëmijë të mirë dhe devotshmëri
“Rabbena heb lena min ezvaxhina ve dhurr-rrijjatina kurr-rrate eajunin vexh’alna lil muttekine imama.”

… رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَاماً
“Zoti ynë, na dhuro prej bashkëshorteve tona,dhe prej pasardhësve tanë, prej atyre që na pushon syri e na qetesohet zemra dhe na bën shembëlltyrë për të devotshmit.”
(Furkan, 74)

 

(Visited 197 times, 1 visits today)
Top