Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja ndër ilaçet më të dobishme

Lutja ndër ilaçet më të dobishme

Lutja është ndër shkaqet kryesore dhe ndër ilaçet më të dobishme. Duaja është armiku i belave, i largon dhe i kuron ato, dhe ndalon zbritjen e tyre, e nëse bien i pakëson ato.
Lute Allahun e Lartësuar që ta mundësojë të pendohesh me një pendim të sinqertë! Lute që ta ripërtërijë imanin (besimin) në zemrën tënde!

(Visited 160 times, 1 visits today)
Top