Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja ndaj cytjeve të shejtanit

Lutja ndaj cytjeve të shejtanit

Lutja ndaj cytjeve të shejtanit dhe mosafrimit të tyre

“Rabbi eudhu bike min hemezatish-shejatinë, ve eudhu bike rabbi en jahdurunë.”

… رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ .

وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ .

“O Zoti im, unë kërkoj mbrojtje prej Teje (mbështetem te Ti) prej cytjeve (prekjeve dhe ngacmimeve) të djajve, dhe mbështetem te Ti që ata të mos më afrohen.” (El-Muëminunë, 98)

 

(Visited 148 times, 1 visits today)
Top