Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja me të cilën fillohet iftari

Lutja me të cilën fillohet iftari

 

Lutja me të cilën fillohet iftari:

”Dhehebedh dhame’ue bteletil uruku ue thebetel exhru inshAll-llah.”

 

KALOI ETJA.U LAGËN VENAT DHE U FITUA SHPËRBLIMI INSHALL-LLAH”

[Ebu Davudi/2357]

 

(Visited 95 times, 1 visits today)