Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja kundër dhembjes së kokës

Lutja kundër dhembjes së kokës
Lutja kundër dhembjes së kokës

Transmetohet që Muhammedi s.a.v.s. kur kishte dhimbje koke, vënte këna në kokë duke thënë: “Kjo me lejen e All-llahut do të bëjë dobi kundër kokëdhembjes”
Transmetohet se kundër dhembjes në kokë të fërkohet me dorë dhe 7 herë të lexohet: “Tek All-llahu kërkoj strehim, Atij i takon çka në tokë dhe detë, çka në qiej dhe Tokë, Ai dëgjon dhe sheh çdo gjë”.

 

(Visited 146 times, 1 visits today)
Top