Quarta-feira’, 11/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja iu pranua dhe ai u shërua mrekullisht

Lutja iu pranua dhe ai u shërua mrekullisht

Kur Pejgamberi Ejub ishte në gjendje tejet të dhimbshme, i kërkoi mëshirë Zotit të Madhërishëm me lutjen e mëposhtme. Lutja iu pranua dhe ai u shërua mrekullisht.(O Zoti im!) Mua më ka zënë një dhimbje e madhe, kurse Ti je më i Mëshirshmi nga të gjithë mëshiruesit. Kuran 21:84

(Visited 323 times, 1 visits today)
Top