Quinta-feira, 3/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e presidentit te Turqise per tere njerezimin

Lutja e presidentit te Turqise per tere njerezimin

Lutja madhështore e Kryetarit të parë ekzekutiv të Republikës së Turqisë gjatë fjalimit në ceremoninë që u mbajt dje në Presidencën në Ankara, ku të ftuar ishin shumë figura të rëndësishme nga anembanë botës :

“Njëjtë siç bëra në ditën kur e shpalosa kandidaturën time, edhe sot shprehi falënderimet e pafundme për Zotin tim të Madhërishëm. O Zoti im, bëji këmbët tona të qëndrueshme në këtë rrugë të shenjtë.O Zoti im, zgjerona gjoksin dhe na jep lehtësi në punët e mira. Sot jemi duke u përgatitur për një udhëtim të bukur; që t’i shërbejmë popullit dhe njerëzve. O Zot, na ruaj nga mendjemadhësia dhe nga hasedi. O Zot strehohemi tek Ti nga padrejtësia dhe zullumi. O Zot, të gjithë shokët tanë që janë nisur bashkë me neve në këtë rrugë, ruaji nga kurthet e kësaj rruge! Sepse Ti je ai që ka fuqi për gjithçka! Në këtë ditë të madhe, të lutemi që edhe shumë herë tia mundësosh Ngadhënjimin këtij populli! O Zot, bëje këtë rrugëtim të dobishëm për Turqinë, popullin turk dhe për të gjithë njerëzimin ! O Allahu im, vetëm prej Ty ndihmë kërkojmë dhe vetëm prej Teje udhëzim kërkojmë. Na udhëzo në rrugën e atyre të cilëve u ke dhënë urtësie dhe mirësi! Amin Amin Amin ! “

Lutje madheshtore e Erdogan

Lutja Madhështore e Kryetarit të parë ekzekutiv të Republikës së Turqisë gjatë fjalimit në ceremoninë që u mbajt dje në Presidencën në Ankara, ku të ftuar ishin shumë figura të rëndësishme nga anembanë botës : "Njëjtë siç veprova në ditën kur e shpalosa kandidaturën time, edhe sot shprehi falënderimet e pafundme për Zotin tim të Madhërishëm. O Zoti im, bëji këmbët tona të qëndrueshme në këtë rrugë të shenjtë.O Zoti im, zgjerona gjoksin dhe na jep lehtësi në punët e mira. Sot jemi duke u përgatitur për një udhëtim të bukur; që t'i shërbejmë popullit dhe njerëzve. O Zot, na ruaj nga mendjemadhësia dhe nga hasedi. O Zot strehohemi tek Ti nga padrejtësia dhe zullumi. O Zot, të gjithë shokët tanë që janë nisur bashkë me neve në këtë rrugë, ruaji nga kurthet e kësaj rruge! Sepse Ti je ai që ka fuqi për gjithçka! Në këtë ditë të madhe, të lutemi që edhe shumë herë tia mundësosh Ngadhënjimin këtij populli! O Zot, bëje këtë rrugëtim të dobishëm për Turqinë, popullin turk dhe për të gjithë njerëzimin ! O Allahu im, vetëm prej Ty ndihmë kërkojmë dhe vetëm prej Teje udhëzim kërkojmë. Na udhëzo në rrugën e atyre të cilëve u ke dhënë urtësie dhe mirësi! Amin Amin Amin ! "

Gepostet von Support for Erdogan from Kosovo am Dienstag, 10. Juli 2018

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top