Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e një njeriu mysliman për vëllanë e tij jo të pranishëm është e pranueshme

Lutja e një njeriu mysliman për vëllanë e tij jo të pranishëm është e pranueshme

I ka thënë një burrë Uvejs el-Karnit:
“Na ndero me vizitën tënde.”

Uvejs el-Karni ia ktheu:
“Të kam nderuar ty me më të mirë se vizita dhe takimi, e ajo është duaja atëherë kur nuk je prezent.”

“Lutja e një njeriu mysliman për vëllanë e tij jo të pranishëm është e pranueshme. Te koka e lutësit është një engjëll i autorizuar, i cili, kur lutësi kurdoqoftë bën një lutje në dobi të vëllait të tij, engjëlli i autorizuar në lutje thotë: “Pranoje, o Zot, edhe ty të qoftë po ashtu!”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top