Sexta-feira, 15/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e Muhamedit alejhi selam per udhëzim dhe pasuri

Lutja e Muhamedit alejhi selam per udhëzim dhe pasuri
Lutja e Muhamedit alejhi selam per udhëzim dhe pasuri
Gjithashtu Muslimi transmeton këtë lutje të Pejgamberit s.a.v.s. :
O All-llahu im, më jepë udhëzim, bindje (devotshmëri), shëndet dhe pasuri.
(fq. 132)

 

(Visited 373 times, 1 visits today)
Top