Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Lutja e mbrojtes së fëmijëve nga mësyshi dhe e keqja!Lutja e mbrojtes së fëmijëve nga mësyshi dhe e keqja!

Lutja e mbrojtes së fëmijëve nga mësyshi dhe e keqja!

Lutja e mbrojtes së fëmijëve nga mësyshi dhe e keqja!

Lutja e mbrojtes së fëmijëve nga mësyshi dhe e keqja!

Gepostet von Xhamitë e Tiranës am Freitag, 28. Dezember 2018